Fiat Panda Sport viert 40 jaar Panda (2020)

Fiat Panda Sport (2020)

Fiat heeft zichzelf een cadeautje gegeven om 40 jaar Panda te vieren. Dat cadeautje heet Fiat Panda Sport. What's in a name...

Want wie al lyrisch terugdenkend aan de 100 pk sterke Fiat Panda 100 HP van weleer naar de Fiat-dealer trekt, kan wel eens van een kale reis terugkomen. Fiat zorgt namelijk dat de Fiat Panda Sport enkel uiterlijk wat stoerder wordt. Onder de kap schuilt namelijk de makke 70 pk van de Fiat Panda Hybrid van dezer dagen.

geen bamboe-pack

Het plezier moet je halen uit de 16 inch aluminium velgen, waarachter rode remklauwen schuilgaan, al horen die laatste wel tot het optionele Pandemonio Pack waarin onder andere een lederen stuurwiel zit. Ook de Matt Grey-lakkleur is speciaal voorzien voor deze jubileum-editie. Verder zien we ook de deurgrepen die in lakkleur zijn gespoten, net als de spiegelkappen.

Fiat Panda Sport (2020)

Binnenin krijgt de Panda Sport een eerder zwarte aankleding. De zwarte dakhemel zit boven de eco-lederen deurpanelen en het titaniumkleurige dashboard. Fiat voorziet de Panda Sport dan weer wel van een nieuw infotainmentsysteem met een 7 inch groot aanraakscherm. Dat systeem zal je later ook bij de andere Panda-versies kunnen terugvinden.

Fiat Panda Sport (2020)
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws