Lexus LC Cabrio rijdt België voorbij

Lexus LC Cabrio Belgie

De Belgische invoerder van Lexus heeft Autofans laten weten dat de LC Cabrio niet gecommercialiseerd zal worden in ons land. Officieel toch, want officieus kan je toch een exemplaar aanschaffen. Kijk, het maakt de heerlijke cabrio enkel maar begeerlijker.

Situatieschets: Lexus is volop bezig met het commercialiseren van de LC Cabrio in West-Europa. Toch steekt er een neutrale zone de kop op: België. Want hoewel al onze buurlanden een LC Cabrio bij de dealer zullen vinden, zal hij niet officieel in België worden aangeboden. Oorzaak? Enerzijds omdat de LC Coupé al minimale verkoopcijfers voor kan schuiven, anderzijds omdat als er al een LC Coupe gekocht wordt bij ons, dit steevast een hybridevariant is. De LC Cabrio, die komt er enkel met de 5-liter V8 voorin. Een klein CO2-drama voor een merk dat ecologie pretendeert.

Ex-demowagen?

Daarom ook dat Lexus België besloten heeft dat de LC 500 Convertible niets voor de Belgische markt is. Al laat de invoerder de deur op een kiertje. Lexus België heet namelijk voluit Lexus Belux en jawel, in Luxemburg zal de LC 500 Cabrio wel de verkoop in gaan. Waardoor je misschien wel een deal met Lexus kan regelen. Een demowagen van 6 maanden oud die uit Luxemburg komt bijvoorbeeld . Al heb je dat niet van ons.

Lexus LC Cabrio Belgie
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws