Gemballa Avalanche 4x4 is los (2020)

Gemballa Avalanche 4x4

Gemballa legt zich steeds meer toe op het ontwikkelen van eigen modellen op basis van Porsches. Deze keer verbouwden ze een 911 zo fel dat hij alle terrein aan kan. Dakar 2021, here we come!

Gemballa is een bekende naam als het gaat om het aanpassen van Porsches. We zijn niet altijd fan van hun ontwerpen maar wat achter deze Avalanche 4x4 zit is toch weer stevig. De looks van de Porsche 911 blijven behouden maar Gemballa zogt voor een hoop aanpassingen. De koplampen en de bumper zijn nog van Porsche-makelij, de rest lijkt volledig nieuw te zijn. Gemballa zorgt voor dikke luchthappers op het dak en in de deuren, terwijl een spoiler achterop voor downforce moet zorgen.

knoerten

Die luchthappers voeden een knoert van een motor, al vertelt Gemballa daar nog niks over. In de GTR 8xx Evo-R Biturbo zit een 818 pk en meer dan 1.000 Nm sterke 3.8 boxermotor en ook de Avalanche 4.2 RS had al een stevig vermogen onder de rechtervoet. Gemballa is niet de enige die een offroadversie van de Porsche 911 bouwt, eerder deze week zag je hier ook al de RUF Rodeo concept passeren.

Gemballa Avalanche 4x4
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws