Nissan Navara Off-Roader AT32 krijgt bescheiden update (2020)

Nissan Navara Off-Roader AT32 2020

Nissan geeft de imposante Off-Roader AT32-uitvoering van zijn Navara een bescheiden update. De Arctic Truck is nu weer helemaal up-to-date met de nieuwe WLTP-normen.

De pick-up mag dan bij ons stevig onder druk staan, het houdt Nissan niet tegen om te blijven samenwerken met de IJslandse off-roadspecialist Arctic Trucks. De Navara Off-Roader AT32, zoals het model volledig heet, was vorig jaar bij ons al beschikbaar in een beperkte oplage, en komt er nu opnieuw aan met een update.

Die blijft al bij al bescheiden, al is het visuele resultaat dat allerminst. De wielkastverbreders, andere visuele opsmuk en aangepaste Bilstein-ophanging en het optionele extra differentieel zijn nog steeds van de partij, net als de snorkel op de voorruit die de doorwaaddiepte naar 80 centimeter verhoogt.

Nissan Navara Off-Roader AT32 2020

De bodemplaatbescherming bestaat nu uit lichtgewicht aluminium, en de Nokian-banden werden een maatje kleiner. Geen 32 duim meer zoals voordien, maar 31,6 duim. “Beter voor het verbruik en de uitstoot”, aldus Nissan...

Meer details geeft Nissan nog niet, behalve dat de Navara Off-Roader AT32 vanaf februari te koop is en de prijzen dan volgen. Verwacht dus opnieuw de 2.3 viercilinder diesel van 190 pk onder de motorkap en een meerprijs van zowat 7.500 euro (exclusief btw) extra bovenop de Double Cab.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws