Dit zijn eerste officiële plaatjes van nieuwe Volkswagen Golf

Volkswagen Golf MK8 teaser 2019

Volkswagen heeft haar teasercampagne op gang getrokken voor de achtste generatie van haar überpopulaire Golf. Hoe revolutionair 'ie voor de dag komt? Kijk even mee.

De lancering van de Golf Mk.8 kent een best rare geschiedenis. Volkswagen had namelijk beslist om de auto vanonder het doek te halen tijdens het autosalon van Frankfurt dit jaar... tot de roep naar een EV steeds groter werd. De nieuwe Golf mocht dus even terug in zijn hok en moest plaats maken voor elektrisch broertje ID.3 die met grote trom wereldkundig werd gemaakt in september. Maar nu zet Volkswagen volop de focus op haar Golf. Niet gek, gezien het verkoopsucces van voorgaande 7 generaties.

Visueel dynamisme

Dankzij twee teaserplaatjes kunnen we alvast aanschouwen hoe revolutionair de achtste Golf voor de dag zal komen. Al is revolutionair misschien een overdreven woord, want sinds de vijfde generatie is de Golf het laatste decennium braafjes geëvolueerd op stylingsvlak. Dat zal voor generatie 8 niet anders zijn, al zet VW hard in op visueel dynamisme, digitalisatie en connectiviteit. Jawel, de marketingafdeling draait weer overuren.

Volkswagen Golf MK8 teaser 2019

Op 24 oktober zal Volkswagen de nieuwe generatie Golf vanonder het doek halen. Waardoor de onthulling al om de hoek ligt. Met wat voor motoren de Golf voor de dag zal komen is nog niet meteen duidelijk. Al zou het ons niet verbazen moest de diesel worden uitgefaseerd.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws