Opel Zafira Life O-Team is vooral #OMG

opel zafira life o team 2019

Opel doet er alles aan om zich te profileren als de hippe Duits vogel. Op het jaarlijkse Opel-Treffen in het Duitse Oschersleben presenteert het merk de Zafira Life O-Team. Jawel, een knipoog naar The A-Team. Kennen millennials die tv-reeks uit de jaren 80 eigenlijk nog?

Hoe je jongeren kan binden aan je merk? Door speciale modellen te presenteren op jaarlijkse bijeenkomsten. De Volkswagen Groep doet het al jaren op Wörthersee, het VAG-feestje bij uitstek, Opel doet het nu ook tijdens het Opel-Treffen in Oschersleben. Wat Opel juist mee nam? Nee, geen Corsa GSi met 300 pk of een circuitklare Astra OPC... wel een busje. Opel pakt namelijk trots uit met de Zafira Life O-Team.

opel zafira life o team 2019

O-Team dus. Een busje dat moet knipogen naar TV-serie The A-Team uit de jaren 80. Daar werd een ondertussen tot cultstatus verheven GMC Vandura gebruikt met rode striping en een serieuze spoiler. De Opel-versie gebruikt een iets andere kleurstelling en een iets bravere motor. Hoewel, de Zafira Life beschikt over een 2-liter diesel met 177 pk en 400 Nm koppel. Best stevige cijfer voor dit busje. Dat Opelfans hier laaiend enthousiast van worden... dat is een ander verhaal.

opel zafira life o team 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws