Opel wil geen saaie muis zijn

opel_desgintaal

Opel verzekert zijn klanten met deze beelden dat het in de toekomst geen zwak afkooksel wordt van de familiegenoten binnen de PSA Groep.

Opel wil haar entiteit behouden, licht aanpassen en dan nog eens onderstrepen. Ze worden GEEN afkooksel van de PSA Groep, al zullen ze wel wat technologie gaan lenen bij die familie. Opel zet daar sterk op in en heeft zijn ontwerpers de opdracht gegeven om een concept te ontwikkelen dat hun motto – Duits, toegankelijk en spannend- belichaamd. Van die opdracht krijgen we vandaag al een deeltje te zien.

Opel Vizor

opel_vizor

Zowaar het nieuw smoelwerk van de komende generatie Opels. Wat wij zien als een scherpschutter vizier, bedankt gewelddadige games, ziet Opel als het Opel Kompas die ons de weg toont naar de toekomst. We zien alvast dagrijverlichting die hoofdzakelijk horizontaal gepositioneerd is en de verticale lijn van de motorkap die de horizontale lijn kruist. Daar kunnen we natuurlijk het logo terug vinden.


Pure Panel

opel_pure_panel

Binnenin wordt er gekozen voor de huidige trend om veel te digitaliseren voor je neus waardoor we een enorm scherm te zien krijgen die zich licht richting de bestuurder draait. Het ziet er allemaal wel mooi uit. Wat vinden jullie?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws