Opel opent grootste politiefabriek in Europa

vauxhall-police-factory_01

Dat Vauxhall, de Britse afdeling van Opel, goede vriendjes is met de arm der wet is geen geheim. In Bedfordshire heeft het bedrijf de grootste hulpdienstwagenfabriek in heel Europa neergepoot. Met een jaarlijkse capaciteit van 2.500 wagens.

Ambulances, brandweerwagens en politiewagens, kom je er één in Engeland tegen, dan is de kans groot dat er een Vauxhall-badge op past. Het is dan ook daarom dat de Britse afdeling van Opel een fabriek neerzet dat niets anders zal doen dan dienstwagens testen, produceren en terug verkopen na de dienstjaren. Per jaar zal de fabriek in Luton, Bedfordshire zo'n 2.500 auto's kunnen uitspuwen.

Denk dan aan de Corsa, Astra, Insignia, Mokka, Combo, Movano en Vivaro met wat strepen erover, zwaailichten en aangepast interieur. Vauxhall is trouwens fier dat 90 procent van de ombouwmaterialen van eigen Britse bodem komen. Wij krijgen alvast kriebels van zoveel politiewagens achter elkaar te zien...

vauxhall-police-factory
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
NormanSafeground 13:46
afbeelding van NormanSafeground

En terecht dat ze in UK Opel nemen, die lelijke VW's hier moeten ook maar nodig vervangen worden door Opel's... Zon Astra staat niet verkeerd anders..

Audi22 21:18
afbeelding van Audi22

Opel is net even saai als volkswagen. Daarom ook dat het samen een van de meeste politiewagens zijn, die valle niet op in de massa;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws