Opel Astra trekt OPC-trainingpak aan

opel-astra-opc-line_01

Op de daadwerkelijk OPC-variant van de nieuwe Astra is het nog wachten tot volgend jaar. Al geeft Opel ongeduldige klanten de keuze om hun reguliere Astra uit te rusten met de OPC Line. Show zonder extra Go zeg maar.

Dat je van de vorige generatie Astra best veel exemplaren met OPC Line zag rijden. Waardoor het geen verrassing is dat de constructeur uit Rüsselsheim ook voor de nieuwe generatie een sportievere kit heeft klaargestoomd. Die houdt het evenwel bij nieuwe bumpers rondom, waardoor je geen mechanische wijzigingen moet verwachten (lees: lagere rijhoogte of sportievere afstelling van de ophanging).

Vooraan wordt het smoelwerk wat meer open gewerkt (we zien er zelfs eens stevige brok Mercedes A-Klasse in) terwijl achteraan plaats wordt gemaakt voor twee verticale reflectoren. Afwerken doet Opel door de flank uit te rusten met een stevigere zijschort. Spoiler op het dak? Daar weerhouden de Duitsers zich van. De kit zal te bestellen zijn in combinatie met alle motorvermogens. Al zouden wij voor de 1.6 benzine gaan met 200 pk. Kwestie van de wolfskleren ietwat eer aan te doen.

 opel-astra-opc-line
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws