Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition: Omdat motorrijders ook inkopen moeten doen

abarth-yamaharacing-2

Je kan dan wel helemaal verknocht zijn aan je motor, op tijd en stond moet je toch inkopen doen voor het huishouden die je niet kwijt geraakt in je zadeltassen. Yamaha en Abarth hebben nu de oplossing in de vorm van de 595 Yamaha Factory Racing Edition.

Speciale modellen van de Abarth 500, ze groeien uit de Italiaanse grond als tomaten. De laatste versie biedt een oplossing aan motorrijders die toch verplicht zijn om iets te bezitten met een dak en vier wielen. De 595 Yamaha Factory Racing Edition is namelijk gecreëerd voor onze tweewielvrienden. Zo is het ding nog steeds op het randje van onpraktisch door de beperkte afmetingen en klinkt het gruwelijk luid dankzij de Record Monza-uitlaat. De bekende 1.4 T-Jet levert in deze editie trouwens een sensibele 140 pk, want snel rijden doe je al genoeg op je motor.

abarth-yamaharacing

Het modelletje - dat speciaal werd ontworpen om de samenwerking tussen Abarth en Yamaha te vieren in de MotoGP - kan je krijgen in 7 kleuren. Matzwarte 17-duims velgen, rode remklauwen, stalen competitiepedalen en sportstoelen behoren tot de standaarduitrusting. Net zoals getinte ruiten. De échte weggever is echter het 'Yamaha Factory Racing'-embleem op de kofferklep. Prijs voor dit speciaal motorvriendelijk modelletje bedraagt 19.990 euro.

abarth-yamaharacing

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws