Koop Fiat 500 online met 25% korting: de heilige graal?

500-online-verkoop

Automerken zijn volop aan het experimenteren met het online verkopen van auto's. Fiat trekt de kaart van de webshop en gaat een samenwerking aan met Vente-Exclusive. Het resultaat is een unieke 500 die over stevig wat korting beschikt. 'korting', heeft Fiat hier het magische woord voor online autoverkoop gevonden?

Webshops zijn al lang niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Van boeken tot schoenen, je kan het tegenwoordig online kopen. De online verkoop van auto's staat nog wat in zijn kinderschoentjes. Cardoen heeft een webshop voor tweedehandswagens, Suzuki had een speciaal model van de Swift exclusief online en Volvo verkocht de eerste exemplaren van de XC90 via internet. Fiat zet haar eerste stapjes in die wereld samen met Vente-Exclusive.com, een webshop waar je veelal merkspullen vindt aan goedkopere prijzen.

Esclusiva

Dat is in dit geval niet anders, want je zal er een Fiat 500 kunnen bestellen aan een zeer aardig prijsje. Specifiek gaat het over twee modellen die gebaseerd zijn op de 500 Pop Star 1.2 met 69 pk. Steevast met een esclusiva-badge op de B-stijl maar beschikbaar met of zonder dak. Daarnaast bestaat de standaarduitrusting uit radio + mp3, 15-duims velgen, 7 airbags, bedieningsknoppen aan het stuur en chromen spiegelkappen.

Voor de hatchback betaal je 11.799 euro, de cabrio kost 13.799 euro. Wat toch neerkomt op zo'n 23 tot 25 procent korting tegenover een model dat je bij de dealer laat samenstellen. Vanaf 27 maart tot 5 april loopt de actie op Vente-Exclusive.com.

Auto's online verkopen met stevige korting, zijn jullie verkocht?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws