Cadeautip: Koenigsegg laat je stadswagen even hard blinken als hun supercars

Koenigsegg Ghost Gleam 2024

Zin om een beetje Koenigsegg in huis te halen? Dan ben je al snel anderhalf miljoen euro kwijt, al hoef je zoveel niet uit te geven om je auto even hard te doen blinken als een Koenigsegg. Het merk onthult nu namelijk waarmee het zijn supercars wast, en je hoeft geen supercar te bezitten om hun producten te kopen.

De zon schijnt soms eens, dus dat kan maar één ding betekenen: ’t is zomer. Tijd dus om je auto weer helemaal proper te maken voor de volgende regenbui komt, maar misschien is je wasshampoo wel net op. Dan hebben we een beter idee voor jou dan dat gewoonlijke prul uit de Action aan te vullen, want nu zijn er schoonmaakproducten die pronken met een wel heel klinkende naam.

Niet goedkoop, maar ook niet absurd duur

Koenigsegg heeft namelijk zijn eigen lijn aan schoonmaakproducten gelanceerd onder de noemer ‘Ghost Gleam’. Die naam is een hint naar het hoofdkantoor van het merk, gelegen op een vliegveld dat vroeger de thuisbasis was van een straaljagereenheid genaamd ‘Ghost Squadron’. Is dat je echter wat te subtiel, weet dan dat er in de zijkant van elke fles mooi ‘Koenigsegg’ gestampt staat. Het ‘Ghost Gleam’-gamma werd ontwikkeld in samenwerking met Zweeds autodetailer Tershine en bestaat uit alles van een shampoo tot een wax en een velgenreiniger. Ook een product om je interieur terug te doen stralen is van de partij.

Koenigsegg Ghost Gleam 2024

Koenigsegg gebruikt de producten trouwens ook zelf bij het voorbereiden van een auto voor de levering aan de klant. Het ‘Ghost Gleam’-gamma zal dan ook verdeeld worden door Koenigsegg en zijn dealers maar ook als je geen peperdure supercar van de fabrikant in je garage hebt, kan je ze kopen. De wasproducten zijn namelijk gewoon verkrijgbaar via de online shop van Koenigsegg en de prijzen zijn natuurlijk niet laag, maar ook niet absurd hoog: voor een half litertje 'Embrace’-shampoo betaal je 28 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws