Dit is de goedkoopste Polestar die je momenteel kan kopen

Cake Makka Polestar Edition 2022

Polestar heeft een nieuw voertuig aan zijn catalogus toegevoegd, al hebben we het dan wel over de accessoirecatalogus. Dit is namelijk hun nieuwste interpretatie van de Cake Makka, een elektrische bromfiets. Je krijgt dus maar half zoveel wielen als gelijk welke andere Polestar, maar hij heeft wel de lak van een Polestar 6.

Droom je al sinds Polestars onafhankelijkheid van een eigen exemplaar in je garage? Dan wordt het verwezenlijken van je doel weer een stukje laagdrempeliger. De Zweedse Chinezen plaatsen namelijk een limited edition van de Makka in hun catalogus, en dat is een elektrische tweewieler ontwikkeld door Cake. Wat heeft dat dan met Polestar te maken, horen we je denken? Niet veel, al zijn die paar details best wel het stoefen waard.

Met of zonder opsmuk

Als liefhebber heb je namelijk ongetwijfeld de introductie van de Polestar 6 gevolgd, en met die knappe roadster heeft de Cake Makka een aantal zaken gemeen. Dat gaat wat verder dan het feit dat ook deze scooter geen dak heeft, want de twee delen ook hun lakkleur. Zo wordt de Makka Polestar Edition in hetzelfde Sky-blauw gespoten, en ook voorzien van een setje echte Öhnlins-dempers zoals de sportievere auto’s van het merk. Daarnaast kleeft Polestar zijn iconische sticker op de flank die de specificaties beschrijft. Zo leert iedere omstaander dat je rijwiel voorzien is van een 1,5 kWh-accu, waarmee je zo’n 50 kilometer ver komt aan snelheden tot 45 km/u.

Cake Makka Polestar Edition 2022

Deze speciale editie van de Cake Makka moet de Polestar 6 vooral in onze gedachten houden, de zuiver elektrische roadser die eigenlijk pas in 2026 op de markt zal komen. Stiekem is het ook niet de eerste keer dat de autofabrikant deze scooter in zijn aanbod plaatst. Een dik jaar geleden brachten ze al een matwit exemplaar op de markt, maar die was binnen de kortste keren uitverkocht. Als je hier dus 5.300 euro voor over hebt, wacht je best niet te lang. Anders kan je altijd bij Cake zelf terecht voor een exemplaar zonder Polestar-opsmuk, en die kost je 4.470 euro. Maar dan heeft het wel écht niks meer met auto's te maken...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws