Aston Martin DB5 van 007 nu ook in Playmobil-formaat (70578)

Playmobil Aston Martin DB5 Goldfinger 70578

Speelgoedliefhebbers en ouders die nog jong van geest zijn: opgelet! Playmobil heeft de Aston Martin DB5 van ieders favoriete Britse geheim agent klaar als speelgoedset. Inclusief schietstoel.

De Deense speelgoedfabrikant Lego passeert hier regelmatig met zijn automobiele bouwdozen, maar Playmobil zit ook niet stil. De Duitse speelgoedfabrikant maakt van de buzz rond de nieuwe Bondfilm No Time To Die gebruik om zijn versie van de beroemdste Bondauto ooit los te laten: de Aston Martin DB5.

Playmobil Aston Martin DB5 Goldfinger 70578

Machinegeweren in de koplampen

De auto uit de film Goldfinger werd in deze speelgoedversie relatief waarheidsgetrouw nagebouwd: druk je bijvoorbeeld op de uitlaat, dan wordt de passagier uit de schietstoel gekatapulteerd, de roterende nummerplaten zijn aanwezig, er zitten machinegeweren in de koplampen, enzovoort. Bond, Goldfinger, Oddjob en nog een anonieme kornuit zitten bij in de speeldoos.

De Aston Martin DB5 Goldfinger Edition (70578) is 26,5 centimeter lang, 10 centimeter breed en 8 centimeter hoog en ligt nu in de speelgoedrekken. De aanbevolen winkelprijs bedraagt 84,99 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws