Verdoe je tijd met de nieuwe Aston Martin-configurator!

Aston Martin configurator 2021

Zeg het niet tegen onze baas, maar wij hebben de laatste dag voor het weekend de nodige productieve werktijd verspeeld met de configurator van Aston Martin. Die steekt volledig in het nieuw.

Er waait een nieuwe wind door Aston Martin, en dat zullen we geweten hebben. Onder de auspiciën van Formule 1-miljardair Lawrence Stroll en voormalig Mercedes-AMG-CEO Tobias Moers wil het roemrijke Britse merk meer aantrekken. Dat kan het natuurlijk niet doen met een verouderde configurator, temeer omdat die een piek aan virtuele bezoekers te verwerken krijgt telkens de Vantage of DBX in beeld verschijnen tijdens een Formule 1-wedstrijd.

Aston Martin configurator 2021

Daarom werd de configurator volledig in het nieuw gestopt, en werden in één trek door de laatste aanpassingen aan het Aston Martin-gamma doorgevoerd. Check je achteraf bijvoorbeeld de specificaties in de gepersonaliseerde brochure die je kunt downloaden met jouw configuratie, dan zal je bijvoorbeeld zien dat de V8 in de DB11 meer pk’s, een hogere topsnelheid en nieuwe zetels heeft gekregen. Ook de naamsverandering van de V12 werd doorgevoerd: die draagt niet langer het suffix ‘AMR’. Idem voor de DBS, die niet langer als ‘Superleggera’ door het leven gaat.

Aston Martin configurator 2021

Prijzen laat Aston Martin strategisch achterwege – je wil de droom tenslotte niet doorprikken – maar je kunt alleszins aan de slag met gigantisch veel kleur- en velgcombinaties. Van discreet tot schreeuwerig, van ‘Heritage’-kleuren tot moderne tinten: de combinaties zijn eindeloos. Binnenkort kun je zelfs van het eindresultaat een video genereren. De Aston Martin-configurator vind je via DEZE LINK.

Aston Martin configurator 2021

Zelf aan de slag? Laat ons je favoriete model en kleurcombinatie hieronder even weten!

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws