Lego heeft Volkswagen T2-kampeerbusje klaar (#10279)

Lego Volkswagen T2 Camper Van 10279

Wie nog geen Volkswagen T1-kampeerbusje van de Lego Creator Expert-reeks heeft, moet snel zijn. Grijp je er binnenkort toch naast, dan hoef je niet te lang te treuren: de Deense blokjesbouwer heeft intussen de tweede generatie van het legendarische Volkswagen-busje in blokjes omgezet.

De Volkswagen T1 Camper Van uit de Lego Creator Expert-reeks was een schot in de roos. De 1.334 blokjes tellende bouwdoos is intussen niet langer in productie, waardoor je nog snel enkele (web)winkels af zult moeten schuimen als je nog een exemplaar op de kop wil tikken. Of je wacht gewoon nog even tot begin volgende maand.

Lego Volkswagen T2 Camper Van 10279

Want op 1 augustus verschijnt de Volkswagen T2 Camper Van in de speelgoedwinkels. Inderdaad, de Lego-uitwerking van de tweede generatie Volkswagen-kampeerbusjes. En de Deense speelgoedfabrikant heeft er werk van gemaakt: de nieuwe bouwdoos telt 2.207 blokjes, en het eindresultaat is 35 centimeter lang, 14 centimeter breed en 15 centimeter hoog.

Lego Volkswagen T2 Camper Van 10279

En ook hier zit het weer in de details: de T2 heeft een werkende stuurinrichting, een uitklapbaar dak met een daktent, een volledig uitgeruste keuken, een opklapbare achterbank, stoffen gordijntjes enzovoort. Ook de obligate surfplank en tuinstoeltjes mogen niet ontbreken. Vanaf 1 augustus te kopen dus, met een richtprijs van 159,99 euro.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws