Win een Coupe de Belgique-pakket van The Grand Touring Company t.w.v. 249 euro!

Coupe de Belgique 2021

WEDSTRIJD AFGELOPEN - Zin om er deze zomer in eigen land op uit te trekken? Dan kun je bij The Grand Touring Company een rallypakket bestellen met vier geweldige roadbooks. Of je kunt een van de tien exemplaren van dit Coupe de Belgique-pakket winnen die wij mogen weggeven!

UPDATE: Deze wedstrijd is afgelopen - The Grand Touring Company van RoadTrip-podcastgast Nicolas Geerts specialiseert zich in rally’s en roadbooks voor young- en oldtimers. Deze zomer organiseert The Grand Touring Company een heuse “Coupe de Belgique”, vier geweldige roadtrips doorheen Vlaanderen en Wallonië aan de hand van zorgvuldig uitgewerkte roadbooks. Van oude tot spiksplinternieuwe auto, van beginner tot gevorderde bolletje-pijl-lezer: alles en iedereen is welkom in de Coupe de Belgique!

Prijzenpot van 5.000 euro!

En er is meer. Want wie op eigen tempo meerijdt met de Coupe de Belgique, maakt kans op een van de geweldige prijzen uit de prijzenpot van 5.000 euro. Een set Koni-schokdempers, kortingsbonnen voor Castrol-vloeistoffen of aankopen in The Grand Touring Shop, lederen driving gloves, Oakshed & Sons-schoonmaakgerief voor je auto, boeken, enzovoort. Wat je daarvoor moet doen? Zo'n Coupe de Belgique-pakket bestellen op de website van The Grand Touring Company en tijdens het bolletje-pijlrijden onderweg enkele puzzels oplossen.

Of je kunt natuurlijk ons wedstrijdformulier invullen! Wij mogen immers tien exemplaren van het Coupe de Belgique-pakket weggeven ter waarde van 249 euro. Vier tot in de puntjes uitgewerkte roadbooks dus, samen met enkele leuke goodies. Deelnemen aan onze wedstrijd loont sowieso de moeite, want win je niet, dan krijg je toch 50 euro korting op het Coupe de Belgique-pakket. Mooie aanbieding, toch?

*Lees zeker ook ons wedstrijdreglement en onze privacydisclaimer.

UPDATE: Deze wedstrijd is afgelopen.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws