Cupra vereenzelvigt zich met... een lamp?

Cupra is druk bezig met het imago van het merk in te kleuren. Daarvoor gaat het Spaanse hot hatch-merk verscheidene samenwerkingen aan. De recentste daarvan is die met Marset, ontwerper van verlichting.

Het koppelen van automerken met lifestylemerken is van alle tijden, denk maar aan het plezierjacht met Lexus-genen. Marset is een eveneens Spaanse producent van lampen die echte eye catchers vormen in het interieur. Beide Spaanse merken vonden het een goed idee om elkaars identiteit te versterken door de krachten te bundelen en een verlichtingsobject te ontwerpen dat de genen van Cupra draagt.

Het resultaat is de Chispa by Marset for Cupra-lamp. De lamp haalt inspiratie uit de looplampen die garagetechniekers gebruiken om in en onder de wagens bij te lichten. Volgens Cupra toont de lamp de gemeenschappelijke punten tussen beide merken, de passie voor de creatie van unieke objecten die emoties losmaken.

Of wij 'm zouden gebruiken - hij past in de bekerhouder van de Cupra's - bij het testrijden? Dat is misschien een stap te ver. De lamp kan wel een mooie aanvulling zijn op de tafel van de Cupra-liefhebber. Een voordeel is dat ze draagbaar is, zodat gebruik in de gang en in de living afgewisseld kan worden. De lamp is te verkrijgen bij de officiële Marset-dealers en kost rond de 157 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws