Fleur je videocalls op met deze auto-achtergronden

Sinds meer dan een jaar zitten we van thuis uit te videobellen met elkaar. En behalve de kat die af en toe door beeld loopt is er weinig te beleven aan de omgeving van je vergadergenoot. Tot je ontdekt hoe je de achtergrond aanpast.

Je kan natuurlijk een standaard achtergrond kiezen uit het aanbod van je vergader-app. Maar je kan ook zelf foto's toevoegen in een eigen aparte map. Hilarisch wordt het als je een foto inlaadt van jezelf die aandachtig luistert, zodat je zelf af en toe kan wegglippen. Leuk is het ook een foto van een herkenbare omgeving in te laden, zodat je vergaderpartners verward zijn en denken dat je tóch op kantoor zit.

Het kan ook Autofancy, zo kan je een achtergrond downloaden waarop het lijkt dat je in de auto zit. Hyundai gooide recent een aantal achtergronden voor Zoom- en Teams-meetings op haar Facebook-pagina en dat zette ons aan te gaan kijken of er nog andere merken zijn. Een bloemlezing.

Hyundai Santa Fe

Wanneer je zelf comfortabel achterover leunt en dat ook een weerklank mag krijgen in de achtergrond van je vergadering. Voordeel is dat de kinderen ook een plaatsje kunnen krijgen, als ze zich aan de afspraken houden terwijlz e door beeld lopen.


Hyundai Tucson Disco Edition

We mogen al lang niet meer gaan dansen in de disco, maar dat houdt Hyundai niet tegen. "Feestje in den otto," dachten ze daar. Het zorgt alvast voor sfeer tijdens de vergadering. De Hyundais vind je hier.


Ford Bronco

Liever met je bol in de zon? Dan kies je voor de afbeelding van de Ford Bronco zonder dak. Omdat het stilaan weer mooi weer wordt. Zon op je bol: deze kant op.


Lexus LS

Een trapje luxueuzer dan de Santa Fe is deze Lexus LS, waarin je als directeur écht in luxe kan vergaderen. Luxueuze background vind je hier.


Porsche 911 SC

De retro kant wordt dan weer opgezocht met het interieur van de Porsche 911 SC. Exclusief is het alvast. Deze en nog andere Porsches vind je hier.


BMW X5 M

Een beetje een andere hoek maar als je graag virtueel in de BMW X5 M vertoeft is deze wallpaper helemaal je ding. BMW backgrounds vind je hier.


Shelby Mustang GT500

Nog wat extremer is deze Shelby Mustang GT500. Er is zelfs een versie met bewegend beeld van, al kan het zijn dat je vergadergenoten dan snel misselijk worden van het bochtige parcours. De GT500 wallpaper tenslotte vind je hier.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws