Schrijf je nu in voor de Autofans Endurance Karting! (08/08)

Autofans Endurance Karting 2020 info inschrijven

Update: Evenement afgelast
Deze zomer trekken we bij Autofans opnieuw onze kartingoutfit aan om twee uur lang wiel tegen wiel te strijden voor de overwinning. Jawel, de Autofans Endurance trekt weer naar Inkart. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Bestaat er een betere sport dan karting om met je vriendenbubbel aan social distancing te doen? Wij denken alvast van niet. Waardoor het voor ons duidelijk was: ook dit jaar zouden we een Autofans Endurance organiseren. Twee uur lang wiel tegen wiel strijden voor de overwinning? Dé ultieme manier om de ergernissen van de lockdown van je af te racen! We hebben zelfs een fikse korting voor de teams kunnen regelen!

UPDATE: De Endurance Karting wordt dit jaar afgelast wegens covid_19

Autofans Endurance Kart

De Race

Het deelnemersveld bestaat uit 15 teams van vijf personen die strijden voor een plaatsje op het gegeerde podium. Na de briefing door de marshalls krijgen de teams via loting een kart toegewezen. Het strijdwapen van de avond is dan gekend! De racekart van dienst zal je leren kennen tijdens de qualifying van 30 minuten.

Daardoor krijgen teams de kans om circuit en kart te leren kennen maar zullen ze uiteraard ook pogen een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Want de snelste tijd van elk team bepaalt uiteraard het startklassement. Moeten we dan nog zeggen wat daarop volgt? De Autofans Endurance Karting natuurlijk! een race van maar liefst 2 uur waarbij tactiek, uithoudingsvermogen en stalen zenuwen het verschil tussen winnen en verliezen betekenen.

UPDATE: De Endurance Karting wordt dit jaar afgelast wegens covid_19

Hongerke?

Na twee uur karten, nagelbijten en toejuichen honger gekregen? Geen enkel probleem! Want afsluiten doen we met een (optionele) BBQ. Het ideale moment om zopas uitgehaalde capriolen met elkaar te delen. Of om gewoon je honger te stillen natuurlijk. Ook vrienden, collega's of wederhelften zijn trouwens welkom op de BBQ!

Autofans Endurance Kart

UPDATE: De Endurance Karting wordt dit jaar afgelast wegens covid_19

Details en prijzen

Waar: Inkart
Adres: Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek
Datum: 08/08/2020
Uur aanvang: 16:00
Uur einde/ start BBQ: 20:00
Teamprijs: € 175 incl. btw
Prijs BBQ: € 25 pp. incl. btw

Update 27/07/2020:

De Antwerpse provincie heeft besloten extra maatregelen te nemen om de uitbraak van het corona-virus verder in te perken. Daardoor zal het evenement niet door gaan. Meer info volgt spoedig.

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie