BMW toont eerste glimp van Concept XM

BMW concept XM teaser

BMW staat in de coulissen klaar met een nieuwe conceptwagen. Die Concept XM lijkt een voorbode te zijn voor een volledig elektrische SUV van BMW's M-divisie. Of het gaat over de M-variant van de iX is momenteel niet duidelijk.

Via sociale media heeft BMW te kennen gegeven dat het binnenkort een nieuw conceptmodel wereldkundig zal maken. Meer nog, die XM is volgens het Duitse merk elektrisch en extreem performant. Connecteer je dan de naam met die buzzwords, dan kan je niet anders dan besluiten dat het gaat over BMW M's visie op een geëlektrificeerde potente SUV. De iX misschien, BMW?

Nierlicht

Buiten de naam en BMW's boute stelling beschikken we niet over veel meer info. Het is te zeggen, de Duitsers stuurden ook nog een plaagfoto uit. Die lijkt de haat jegens BMW's grote grille ten volle te omarmen. Want de conceptwagen zal de twee gigantische nieren extra accentueren via ledverlichting.

Wanneer BMW de Concept XM zal onthullen is momenteel nog niet duidelijk. Al beweren de roddels aan de koffiemachine dat 'ie wel eens begin december kan getoond worden tijdens een kunstbeurs in Miami (Art Basel). De lijn tussen kunst en kitsch is altijd klein geweest...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws