Opel plaagt met elektrische auto voor Frankfurt (2019)

opel concept iaa teaser

UPDATE: Opel Corsa-e Rally is de boosdoener
Het autosalon van Frankfurt loert om de hoek en dat zal je geweten hebben! Want de teaser-afdelingen van automerken draaien momenteel overuren. Opel doet ook een duit in het zakje met een plaagstoot naar een "electrifying" conceptwagen die ze zullen meenemen naar de IAA. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over een update van de GT X Experimental.

Eind vorig jaar toonde Opel ons de GT X Experimental, een auto die aan moest tonen hoe het Duitse merk verder zou gaan onder Franse vlag. Het resultaat was een elektrisch aangedreven crossover, uiteraard. Alles lijkt er nu op te wijzen dat Opel een evolutie van die conceptwagen voor zal stellen op het autosalon van Frankfurt.

Die conceptwagen is mogelijks een voorbode op de nieuwe generatie Mokka. Een compacte crossover van het merk die dit jaar 8 jaar in productie is. Waardoor het tijd is voor opvolging. Het eerste teaserbeeldje toont niet veel info, al kan je via de vormen van het doek wel wat crossover-lijnen ontwaren. De gele accenten op de banden maken dan weer duidelijk dat het hier over een EV gaat. Een trucje dat Opel ook toepaste op de GT X Experimental. Op 10 september alvast alle informatie!

Update

Ondertussen heeft Opel het doek van heer mysterieuze auto gehaald. Het gaat om de Opel Corsa-e Rally. Alle informatie lees je HIER!

Opel Corsa-e Rally ADAC

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws