Golf Alltrack Country: ook VW lust daktentjes

volkswagen-golf-alltrack-country-concept-2017_1

Volkswagen stelt ter gelegenheid van de European Experience Car Show in Georgia een aantal concept cars voor. Deze Golf Alltrack Country is er daar eentje van.

Niks héél spectaculairs bij die concept cars echter, vooral wat spielerei van de designers in samenspraak met de marketingafdeling. Zo is deze Alltrack Country een knipoog naar de Golf Country van destijds - al missen wij daarvoor het achteropgemonteerde reservewiel. Wel zien we daar een fietsendrager voor twee exemplaren.

op dikker rubber

Volkswagen rust de wagen iets hoger uit dan de Variant, net als de gewone Alltrack dus. Hoe het komt dat deze concept car hoger oogt? VW maakt gebruik van 15 inch velgen met hoge terreinbanden, zo hoef je geen enkel oneffen pad te ontwijken.

Maar die banden zijn niet het enige, Volkswagen zet ook een pop-up tent op het dak van de Golf Alltrack Country, net als bij Mini dus, en net als bij die stoere offroaders die je op Afrikaanse safari's wel eens tegenkomt. Je hoeft trouwens niet dichtbij de bewoonde omgeving te blijven, want met de LED-verlichting onder de bagagedrager kan je zelfs in het pikdonker uit de slag. Je warm water verkrijg je dan weer via de zonneboiler, terwijl het zonnepaneel op de pop-up tent voor energie zorgt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws