Autofans geeft 500 gratis Autosalon-tickets weg: zeg ons waarom jij er absoluut moet zijn

Autosalon 2023 Header

We weten niet of je het al gemerkt hebt, maar het Autosalon van 2023 is volop aan de gang. Na twee jaar afwezigheid verzamelt vrijwel de voltallige autosector terug in Brussel, en wij vinden dat je dat gezien moet hebben. Daarom stuurt Autofans deze week iedere werkdag 100 gelukkigen gratis naar het Autosalon. Zo neem je deel!

Feest en taart, want de Brussels Motor Show is terug! De afgelopen twee jaar kon het evenement namelijk niet plaatsvinden omdat er een zeker coronavirus circuleerde, maar van 14 tot 22 januari 2023 zijn de deuren van Brussels Expo terug open voor Autofans allerhande. Of je er nu heen gaat voor de dreamcars, de elektrische auto’s of net voor de conceptcars: iedereen moet een kans krijgen. Daarom stuurt Autofans 500 toegangstickets de wijde wereld in, naar al wie ons kan overtuigen van het nut van zijn of haar bezoekje.

Zo neem je deel

Stuur ons dus een mailtje naar wedstrijd@autofans.be met daarin de uitleg waarom jij er absoluut geweest moet zijn. Dit kan tot vrijdagochtend, 20/01 om 9:00 uur. Iedere werkdag van deze week (16/01 - 20/01) selecteren wij 20 winnaars uit de inzendingen, en die krijgen elk vijf toegangstickets voor het Autosalon van 2023 toegestuurd. Een enkel ticketje is 12,50 euro waard, dus dat kan al tellen... Wil je extra kans maken? Like onze pagina dan op Facebook en tag de vier vrienden die je mee wil nemen in het Facebookbericht van dit artikel.

Let op: de tickets zijn enkel geldig van maandag tot en met vrijdag! In het weekend zal je dus geen toegang meer kunnen krijgen met de gratis tickets die je van ons toegestuurd krijgt. Maak dus als de bliksem je agenda vrij, en maak kans op gratis tickets voor jou en vier vrienden!

Autosalon 2023

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
FLP 09:24
afbeelding van FLP

Ja lap he, ik heb al een ticketje ge-pre-ordered vorige week. :p

De Kinder Lena 16:58
afbeelding van De Kinder  Lena

Onze auto diesel opel is 15jaar oud en mag de grote steden nietmeer binnen.

Kim 18:50
afbeelding van Kim

Omdat wij een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen zijn, zoeken wij een nieuwe auto met 7 zitplaatsen. Liefst elektrisch.

Alfred Evers 22:07
afbeelding van Alfred Evers

Ik ben geintresseerd in een nieuwe auto en op de autosalon is de plek waar je moet wezen om een keuze te maken

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws