Ook Techno-Classica show deze maand in Essen geschrapt - UPDATE: Nieuwe datum

Techno-Classica Essen 2020

UPDATE: De beurs wordt uitgesteld naar juni - Na het autosalon van Genève zal ook een van de bekendste oldtimerevents deze maand niet door gaan. De organisatie achter de Techno-Classica in Essen laat weten dat de 32e editie in zijn huidige vorm geschrapt is. Die zou doorgaan van 25 tot 29 maart.

De Techno-Classica is een vast begrip in autoland. Een autobeurs - vlak over de Belgische grens - waar oldtimers gevierd worden. De 32e editie zou doorgaan van 25 tot 29 maart, nu laat de organisatie weten dat die niet door zal gaan deze maand.

Covid-19

Oorzaak van dienst spreekt eigenlijk voor zich: Het COVID-19-virus dat Europa stilaan lam aan het leggen is. Desalniettemin spreekt Techno-Classica liever van uitstel dan afstel. Want volgens Duitse media zouden de organisatoren het evenement willen verschuiven naar de zomer.

Techno-Classica Essen 2020

Met 190.000 bezoekers is de Techno-Classica in Essen een van de grootste oldtimerbeurzen in Europa. Met zowat 1.250 exposanten uit 30 landen en bezoekers vanuit 46 landen was het potentieel virusrisico te groot.

UPDATE: De beurs vindt dit jaar plaats van 24 tot 28 juni. Als de situatie rond het coronavirus tegen gestabiliseerd is, tenminste...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws