Mitsubishi op het Autosalon Brussel 2020: de vernieuwing

Mitsubishi autosalon brussel 2020 bms

Mitsubishi geeft de aftrap in ons salonoverzicht dit jaar. De Japanners hebben dan ook een paar nieuwigheden in hun mouw zitten, met zelfs een Europese première.

De Europese première is voor de Space Star, de stadswagen die wat onder de Belgische radar blijft rijden. En dat is ook zo voor de gefacelifte ASX en de Eclipse Cross, die je niet zoveel tegenkomt op onze Belgische wegen. De facelifts moeten daar verandering in brengen, samen met de gewaagde reclamevoering in de media; over de staat van onze slechte wegen, weet je wel. Jammer dat het zo moet, want die Mitsu's zijn best goede wagens.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Mitsubishi autosalon brussel 2020

Mitsubishi, dat zijn ook nog altijd die van de Outlander PHEV, de fiscaalvriendelijke plug-in hybride SUV die het al een aantal jaren goed doet, vooral op de leasemarkt. Ook de zesde generatie L200 pickup zal te zien zijn op de Mitsubishi stand.

Mitsubishi autosalon brussel 2020

Mitsubishi vind je terug in Paleis 6. Het plannetje en meer praktische informatie vind je terug in ons Overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
4g63 13:20
afbeelding van 4g63

Lepelen een 4b11 in een koets van rond de 20d euro, dan gaat een ander merk wel met iets heel straf moeten komen om me van gedacht te veranderen.
Benieuwd wat ze op het salon gaan zeggen dat k is kom kijken wat de opvolger word van deze 17 jarige afstandsbediening.

Wim 10:15
afbeelding van Wim

afstandbediening? :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws