Opel op het autosalon Brussel 2018

opel-insignia-gsi_autosalon-Brussel-2018

Opel heeft een hele hoop nieuwigheden te tonen op het Brusselse autosalon. Maar dé nieuwigheid die we verwachtten, blijft nog even afwezig in ons land.

"De toekomst is voor iedereen" beweert Opel, en om iedereen te plezieren hebben ze een 2.180 m² grote stand gevuld in Paleis 5.

De nieuwigheden daar zijn de Crossland X, naast de Grandland X. De Mokka X ken je natuurlijk al langer, maar de eerste twee komen het crossovergamma van Opel aanvullen. Dat ze spelen op hoge zit en veiligheidsgevoel zie je aan de afwezigheid van 4x4 en andere echte offroadsnufjes. Een trend die zich bij alle merken doorzet.

GSi

Opel wil graag nog de Insignia in de kijker zetten, met de GSi aan de top van het gamma met wat extra toeters en bellen. Ook de Insignia Exclusive is er, een luxueuze versie van Opels vlaggenschip waarmee nog wat extra klanten uit de hogere segmenten moeten gelokt worden.

Verder prijst Opel ook de Vivaro Combi+ aan naast de Vivaro Tourer. De eerste biedt plek aan 9 inzittenden, de tweede profileert zich als business lounge. En voor wie meer vrijetijdsgericht is, is er de Vivaro Life Concept, een camper zoals je die vorig jaar ook al kon zien.

Opel vind je zoals gezegd in Paleis 5 van Brussels Expo. Alle praktische informatie vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws