Opel op het Autosalon 2017

opel-ampera-e_2017

2.500 m² vullen op een stand? Als ze dat bij Volkswagen kunnen, kan Opel dat ook. Ze gooien de stand vol met 33 wagens, waarvan 16 lichtebedrijfsvoertuigen.

De blikvanger bij Opel is de Ampera-e. De wagen komt pas halfweg 2017 op de markt, maar het prototype staat nu al op de Opel-stand.

Opel wil in 2017 7 nieuwe modellen voorstellen, maar ook in 2016 werden al wat nieuwe modellen voorgesteld. Zo is in Brussel de Mokka X te zien, de facelift van de Mokka in feite. Ook de nieuwe Zafira en de Karl Rocks zijn aanwezig op het autosalon, al zijn zij al een tijdje te bezichtigen in de showroom.

Een andere opvallende blikvanger tijdens het eerste weekend van het autosalon is de Astra TCR, de 330 pk sterke toerwagen van Opel. Vanaf 17 januari wordt deze racewagen afgelost door de Opel GT Concept.

Verder kan je ook de verschillende bestelwagenconfiguraties van Opel gaan bekijken. Opel stelt namelijk de Vivaro, Movano, Combo en Corsavan te kijk, met aparte versies zoals de Vivaro Camper, de pakjesvan-Movano en de Astravan op basis van de Astra Sports Tourer.

Opel vind je in Paleis 7 van het Brusselse autosalon.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws