Subaru op het Autosalon Brussel 2014: focus op crossovers

Subaru-Autosalon-Brussel-2014

Ook de Japanners van Subaru zijn aanwezig op het Brusselse autosalon. Zij leggen de nadruk op de crossovers uit hun gamma. Logisch, want dat zijn ook de verkoopstoppers.

Want de Impreza zit al een tijdje niet meer in het Belgische aanbod en weet jij nog hoe een Legacy berline er uit ziet? Subaru wil dus vooral de XV, Forester in de kijker zetten. Uiteraard hebben ze ook de speelse BRZ bij. En ook de Outback willen ze aan het publiek laten zien. Van die laatste brengen ze twee speciale reeksen mee, de Outback S en Outback X, dat lijkt makkelijk te onthouden.

Voor de Outback X is Subaru gaan kijken naar de Amerikaanse versie van de Outback. Hij neemt dan ook de donkere koplampen over, krijgt dorpelverbreders en een aangepaste dakdrager. De S-variant is eleganter, de dakdragers krijgen zilveren accenten, de bumpers en zijschorten komen in carrosseriekleur te staan. Daarmee voldoet hij volgens Subaru aan de normen van een stads-SUV.

Subaru kan je bezoeken in Paleis 9 van het autosalon. Alle praktische informatie over het salon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws