Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition heeft prijskaartje voor snelle beslissers

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition: Belgische prijs

Begin mei liet Hyundai de i30 N Drive-N Limited Edition aan de wereld zien. Vandaag heeft hij een prijskaartje. Tenminste: voor de vijftien snelle beslissers die morgenvroeg reserveren op de Belgische webwinkel van Hyundai.

Dat de Hyundai i30 N op een trouwe fanbase kan rekenen, bewees onze recente Autofans Tour nog maar eens. Dat je die fanbase nog meer aan je kan binden met een speciale reeks, is ook de Koreanen zelf niet ontgaan. Begin mei onthulden ze namelijk de Drive-N Limited Edition, een tot wereldwijd 800 stuks beperkte oplage van de Koreaanse Golf GTI-uitdager. 620 daarvan zijn voor Europa voorzien. De Belgische markt krijgt er... 15 toegewezen.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition: Belgische prijs

Alleen online

Wie een van die 15 exemplaren van de Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition wil strikken, moet zich morgenvroeg als de wiedeweerga naar de Online Store van de Belgische Hyundai-importeur reppen. Want vanaf donderdagochtend 25 augustus zijn de orderboekjes geopend. In de Hyundai-webwinkel moet je nog wel even een account aanmaken en een voorschot van 500 euro overmaken, en pas dan is de Drive-N Limited Edition gereserveerd.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition: Belgische prijs

Maximum drie dagen later krijg je dan een uitnodiging van je lokale dealer om het koopproces af te ronden. Het volledige bedrag dat Hyundai voor die i30 N Drive-N Limited Edition vraagt, is trouwens 44.499 euro. Daar krijg je gelukkig dan wel een full-option exemplaar voor in de plaats.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Kurt Cardinaels 23:49
Portrait de Kurt Cardinaels

Veel geld,

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités