Mercedes Manufaktur: personalisatie tot in de details

Mercedes Manufaktur

Geen premium- of luxemerk zonder personalisatieafdeling. Mercedes bundelt zijn aanbod op maat voortaan onder de noemer ‘Manufaktur’, en stelt dat niet alleen voor de G-Klasse beschikbaar, maar ook voor de CLS, AMG GT 4-Door Coupé, de S-Klasse met lange wielbasis en de Mercedes-Maybach S-Klasse.

Tot nu toe schotelde Mercedes je zijn aanbod aan exclusieve koetswerkkleuren, duurdere ledersoorten en chiquere houtinleg voor onder het Designo-label. Maar net als het Individual-gamma bij BMW of het Exclusive-aanbod bij Audi mag het vanaf nu een streepje meer zijn.

Mercedes Manufaktur

Historisch blauw

Bij de G-Klasse was het al het geval, maar voortaan kun je met je CLS, AMG GT 4-Door Coupé, S-Klasse met lange wielbasis en Mercedes-Maybach S-Klasse ook terecht in Mercedes’ Manufaktur-aanbod. Dat bestaat onder meer uit een royaal aanbod aan koetswerkkleuren, van mat tot glanzend, en met zelfs enkele historische kleuren, zoals het blauw van de E-Klasse (W123) uit de jaren 80.

Mercedes Manufaktur

Persoonlijk sfeertje

Ook voor de nappalederen bekleding van het interieur kun je bij de Manufaktur-afdeling de combinaties zo gek niet bedenken, zegt Mercedes. Ook met de siernaden, stikels en sierkussens kan worden gespeeld. De inzetstukken in hout, de dakbekleding en de sfeerverlichting kunnen tot slot volledig naar eigen smaak worden aangepast. Maar alles heeft uiteraard zijn prijskaartje...

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Carlos 17:27
Portrait de Carlos

Straf dat dit nu pas kan... Bij de AMG afdeling kan je je auto al lange tijd naar harte believen samenstellen :D. Zolang je maar betaald en het volgens de veiligheidsvoorschriften van Mercedes is.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités