ALD biedt Tesla's in operational lease aan

ALD Tesla Model Y operational lease 2021

Tesla heeft ALD Automotive uitgekozen als voorkeurspartner voor operationele leasediensten. Zo kunnen werknemers, ongeacht of ze tot een groot bedrijf of een KMO behoren, nu een Tesla rijden op de zaak.

Elektrische wagens worden met de dag relevanter, en dan vooral in de bedrijfswagensector. Dat hebben ze ook bij Tesla maar al te goed gesnopen. Daarom bieden ze hun modellen nu ook aan voor operationele lease via ALD Automotive.

In 16 Europese landen

In het operational leasepakket van je Tesla krijg je dan de tweejaarlijkse bandenwissel, pechbijstand, verzekering, inschrijving en onderhoud in erkende Tesla-werkplaatsen inbegrepen. Het aanbod is beschikbaar op alle modellen in het Tesla-gamma, van de Model S tot de nieuwe Model Y, en komt met flexibiliteit qua looptijd en kilometerstand.

Om een Tesla te leasen kan je rechtstreeks op de website van de fabrikant terecht. De leasedienst van ALD werd uitgerold in 16 Europese landen waaronder Frankrijk, Duitsland en Zweden maar dus ook ons eigenste Belgenland.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
A B 19:28
Portrait de A B

Wat is nu het verschil met vroeger? Andere leasemaatschappijen bieden al langer operationele leasings aan met Tesla wagens.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités