Wacht wat? Aston Martin-designer Miles Nurnberger stapt over naar Dacia

Miles Nurnberger Aston Martin Dacia

Het bewijs dat je niet naar een chiquer merk hoeft over te stappen om een nieuwe carrièrezet te maken? Dat levert de Brit met de klinkende naam Miles Nurnberger. De Director of Design bij Aston Martin stapt namelijk over naar Dacia.

Toegegeven, het klinkt natuurlijk spectaculair, maar als het een verbetering in je carrière is, waarom zou je het niet doen? De Brit Miles Nurnberger sluit een carrière van 13 jaar bij sportwagenconstructeur Aston Martin af om bij budgetmerk Dacia aan de slag te gaan. Bij het Britse merk zorgde Nurnberger onder meer voor het ontwerp van de eerste Aston Martin-SUV, de DBX. Ook de Valkyrie is een van zijn creaties.

Voordien werkte Nurnberger bij Citroën, waardoor de overstap naar een Franse groep niet helemaal nieuw is. Bij Dacia wordt hij eveneens designdirecteur, en gaat hij de nieuwe stijl van het merk mee vorm geven. De grote designbaas van de Renault-groep, Laurens van den Acker, is alvast blij met de komst van de Brit: “Zijn ervaring en passie voor het uitbouwen van sterke merken met design wordt een sterke troef voor Dacia, en lanceert het merk richting de toekomst.”

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités