Mazda en ALD Automotive bieden samen lease-oplossingen aan

Niet alleen de premiummerken zijn te verkrijgen in het leaseaanbod van ALD Automotive. Ook een iets eigenwijzer merk als Mazda maakt voortaan deel uit van het aanbod.

Sinds dit voorjaar maakt ook Mazda gebruik van de diensten van ALD Automotive als het op leasing aankomt. De combinatie is goed voor aantrekkelijke lease-oplossingen voor zowel bedrijven, kmo's als particulieren. Dat lees je goed, Mazda en ALD bieden ook een private lease-formule aan, waarbij je die ene goed uitziende Mazda gewoon kan leasen als particulier.

Echte aanbiedingen zitten er echter bij de MX-30, de eerste elektrische Mazda in de geschiedenis die je al voor 555 euro per maand voor de deur hebt staan. Als je nu denkt dat enkel de brave huisvaderauto's te verkrijgen zijn als lease-auto, dan heb je het mis. Mazda gooit namelijk gewoon de MX-5 in de leasing, zodat iedereen vanaf 449 euro per maand kan genieten van het zonnetje tijdens het rijden.

Voor ALD toont de nieuwe partnership met Mazda de ambities van de groep aan. ALD sloot al meer dan 200 overeenkomsten met 10 autofabrikanten in 31 landen. Daarnaast werden ook 25 bankenpartners in 17 landen bij deals betrokken.

Auteur: Auteur: Sven
Commentaires: 0 reacties

Tags

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités