AC Schnitzer neemt BMW 4 Reeks Coupé onder handen

AC Schnitzer BMW 4 Reeks 2021

De Akense tuner AC Schnitzer heeft de BMW 4 Reeks Coupé onder handen genomen. Naast een visuele vitaminekuur worden ook de motoren aangepakt. Zo is de M440i xDrive na een AC Schnitzer-behandeling goed voor 420 pk.

De visuele koetswerkaddenda die AC Schnitzer voor de 4 Reeks Coupé heeft ontwikkeld, hebben ook een functioneel doel, zo verzekeren de Duitsers. Splitters voor de voorbumper, zijschorten en achterspoilers moeten de neerwaartse druk verhogen. Een sportophanging legt de 4 Reeks nog eens 15 tot 25 millimeter dichter tegen het asfalt.

De rest van de visuele opsmuk wordt verzorgd door eigenhandig ontwikkeld lichtmetaal. Dat is er in twee groottes: 19 duim en 20 duim. Een sportuitlaat met twee verchroomde of zwarte einddempers aan weerszijden verzorgt het auditieve gedeelte.

AC Schnitzer BMW 4 Reeks 2021

Onder de motorkap neemt AC Schnitzer voorlopig de 430i en M440i xDrive onder handen. De Akeners kondigen aan dat er nog een upgrade voor de M440d xDrive volgt. De 430i ziet zijn vermogen stijgen van 258 pk naar 300 pk, de M440i xDrive wordt opgekrikt van 374 pk naar 420 pk.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités