Nissan Juke Enigma: speciale editie met Amazon Alexa (2021)

Nissan Juke Enigma Amazon Alexa

Nissan heeft een speciale editie klaar van zijn compacte Juke. Die heet Enigma, en krijgt niet alleen een aparte aankleding, maar ook een Amazon Alexa-functionaliteit. Daardoor kan je aan je smartphone of Alexa-toestel de status van je auto vragen.

De Nissan Juke Enigma heeft visueel niet bijzonder veel om het lijf. De Enigma kiest onder meer voor zwarte 19-duimsvelgen en voor een grafisch patroon op de rand van het dak, dat doorloopt naar de C-stijl. Ook de spiegelkappen worden versierd met hetzelfde patroon. De Japanners hebben graag dat je voor een tweekleurige koetswerkcombinatie kiest, om zo het patroon nog meer in het oog te laten springen.

Nissan Juke Enigma Amazon Alexa

Tegelijk laat Nissan weten dat je deze Juke Enigma ook aan Amazon Alexa kunt koppelen. Daarvoor heb je wel een NissanConnect Services-account nodig, en uiteraard de Alexa-app op je smartphone of een Alexa-toestel. Activeer je daar de “Nissan Skill”, dan kun je je toestel bijvoorbeeld een bestemming voor de navigatie laten doorsturen naar je Juke, vragen waar je je auto geparkeerd hebt, of je de deuren gesloten hebt, of hoeveel benzine je nog in je tank hebt.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités