Nissan geeft meer Qashqai-details vrij

Nissan Qashqai 2021 teaser

Nissan geeft opnieuw meer details over de aanstormende derde generatie van de populaire Qashqai. Deze keer wordt er al een tipje van de sluier opgelicht over het interieur.

Voor de derde generatie van de populaire Qashqai, die in de lente van 2021 wordt verwacht, haalt Nissan uiteraard alles uit de kast. De Japanners ontwikkelden nieuwe materialen voor het interieur, waaronder een nieuw soort nappaleder, maakten het interieur ruimer en de zichtbaarheid rondom beter. Zo krijgen de passagiers achteraan meer knieruimte, krijgt iedereen meer hoofdruimte, en moeten de zetels meer comfort bieden. De bagageruimte neemt op zijn beurt met 50 liter toe.

Nissan Qashqai 2021 teaser

Een belangrijke brok van de informatie die Nissan al lost, is uiteraard voorzien voor het infotainment. In de hoogste configuratie is de nieuwe Qashqai voorzien van drie displays: een centraal touchscreen van 9 duim voor het NissanConnect-systeem, een digitaal instrumentenpaneel van 12,3 duim, en een head-updisplay van 10,8 duim. Dankzij Google Assistant en Amazon Alexa moet ook de spraakbediening behoorlijk uitgebreid zijn.

Nissan Qashqai 2021 teaser

Da’s uiteraard nog maar het topje van de ijsberg: het infotainmentsysteem is combineerbaar met Android Auto en draadloze Apple CarPlay, digitale radio, een Bose-audiosysteem, uitgebreide navigatie en een smartphone-app. Een inductielader voor smartphones is er uiteraard ook. Het infotainmentscherm verhuist tot slot naar een positie hoger op het dashboard, en versies met automaat krijgen een kleinere keuzehendel voor de versnellingsbak.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités