Is dit de Tesla Model 2 hatchback die Musk zoekt? [RENDER]

Tesla hatchback render autofans

Tesla-opperhoofd Elon Musk is op zoek naar een betaalbaarder model. Meer wil hij niet in zijn kaarten laten kijken, maar dat model zou wel eens een hatchback kunnen worden die in Duitsland ontworpen en gebouwd wordt. En die er uit zou kunnen zien zoals op deze foto.

Tijdens een telefoongesprek met investeerders zou Tesla-CEO Elon Musk gezegd hebben dat de huidige Tesla-modellen vaak nog te prijzig zijn. Bij ons betaal je vandaag minstens 48.800 euro voor een Model 3 Standard Range Plus, in de VS kost die momenteel 37.990 dollar.

Teveel, vindt Musk, die momenteel niet tevreden is met de huidige prijszetting van zijn auto’s. De CEO wil daar iets aan doen, maar hoe en wanneer is nog niet duidelijk. Eerder liet Musk op Twitter wel al verstaan dat er in de toekomst ruimte kan zijn voor een Tesla-hatchback. Die zou dan ontworpen en gebouwd kunnen worden in de nieuwe Gigafactory in Duitsland.

Maken of kraken, deze Tesla-hatchback?

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
John 14:33
Portrait de John

Nee, deze render moet het niet worden. Iets te schuin achteraan en maar 3 deuren. Voor de rest zou een hatchback van Tesla zeker goed verkopen, dus laat ze er maar eentje ontwerpen. (En maken)

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités