BMW X7 Dark Shadow Edition is tot 500 stuks beperkte zwartkijker

BMW X7 Dark Shadow Edition 2020

Met de Dark Shadow Edition zet BMW de Individual-mogelijkheden voor zijn gigantische X7 nog eens in de verf. In de X7 Dark Shadow Edition, waarvan er wereldwijd maar 500 exemplaren gemaakt zullen worden, overheerst zwart als centrale kleur.

De meest opvallende feature van deze BMW X7 Dark Shadow Edition is zijn koetswerkkleur, die uit de Individual-reeks komt. Het is voor het eerst dat BMW Frozen Arctic Grey op een X-model gebruikt. Later zal de kleur zijn weg vinden naar het gewone aanbod van de X7, en ook naar de X6 en X5.

BMW X7 Dark Shadow Edition 2020

Alle accenten op het koetswerk die normaal in chroom worden uitgevoerd, zoals de omlijsting van het radiatorrooster en de ruiten, krijgen nu een afwerking in glanzend zwart. Een M-sportpakket is eveneens standaard, net als 22-duimsvelgen (uiteraard ook in het zwart) en een sportuitlaat. Binnenin valt vooral het tweekleurig merinoleder op in donkerblauw en zwart, terwijl de hemelbekleding wordt afgewerkt in donkerblauw alcantara. Ook bij de inzetstukken overheerst zwart.

BMW X7 Dark Shadow Edition 2020

De Dark Shadow Edition is op de BMW X7 combineerbaar met alle motorversies. Wereldwijd zullen er maar 500 exemplaren van worden gemaakt.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
bram boogaerts 19:12
Portrait de bram boogaerts

kan ik er zo ene als deze krijgen voor de uitlieg van de giga zie ESG met chrome spoiler en opstapplanken groetjes bram

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités