Mercedes laat AMG GT Black Series al (deels) op de wereld los

Mercedes-AMG GT Black Series video

Gisteren lekte de Mercedes-AMG GT Black Series het internet op. Niet volgens planning uiteraard, maar Affalterbach reageerde razendsnel door een teaservideo de wereld in te sturen.

Daarin is de auto dan wel in vol ornaat te bewonderen, maar over de specificaties komen we nog niks te weten. Visueel wordt het wel een hardcore-versie van de AMG GT, die al niet om looks verlegen zit. Met de zwarte accenten, en het brutaler bumper- en spoilerwerk dat we al in de gelekte beelden zagen.

Het verbruik en de CO2-uitstoot krijgen we al wel te zien (voor de geïnteresseerden: 12,8 l/100 km en 292 g/km), maar op de rest van de specificaties is het nog wachten tot volgende week. Benieuwd of de presentatie eveneens in handen is van de YouTuber die als joyrider figureert in deze teaservideo...

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Jos D. 08:00
Portrait de Jos D.

Als je zo'n patser spoiler nodig hebt om het zaakje op de grond te houden, is de wagen oorspronkelijk niet ontwikkeld om zulke hoge vermogens aan te kunnen. De patser zal het evenwel een zorg wezen. Zolang hij/zij maar kan opvallen.

this 10:44
Portrait de this

Is dat dan een probleem? Ze doen aanpassingen om het grotere vermogen aan te kunnen, niets aan het handje dan toch?

Adriaan 12:45
Portrait de Adriaan

Een mercedes GT koop je in het algemeen toch niet omdat het een wolf in schapenvacht is? Je kiest toch voor zo een model omdat je graag iets anders wilt dan de 13 in een dozijn grijze golfjes op de baan(en omdat je graag wat meer betaald dan de prijs van een golf ;) )? En of die spoiler dan zo een deal breaker, ik betwijfel, net zoals ik het zwaar betwijfel dat je een giga patser moet zijn om zoiets te kunnen apprecieren. Maar ieder zijn ding...

Jos D. 18:06
Portrait de Jos D.

Een gewone Mercedes GT valt al genoeg op. En dat bedoel ik positief. Als je wat smaak hebt, hoef je zo'n patser spoiler niet. Maar idd ieder zijn ding ... .

Bjorn Willaert 09:28
Portrait de Bjorn Willaert

Ben ik nu de enige die dat motorgeluid vindt klinken als een Golf GTI?

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités