Hofele gaat Maybach achterna met tweekleurige Mercedes GLE

Hofele HGLE Mercedes GLE 2020

Mercedes bouwt een Maybach-variant van de GLS, maar (nog) niet van de GLE. De Duitse tuner Hofele nam daarom het recht in eigen handen: deze HGLE is tweekleurig aan binnen- en buitenkant.

Hofele heeft een “Ultimate”-reeks, die gekenmerkt wordt door een tweekleurig koetswerk. Bij deze GLE is dat goud over zwart, en meer bepaald “Tiffany Gold” over obsidiaanzwart. Ook de velgen werden onder handen genomen: de Duitsers monteren gesmede 23-duimsexemplaren met turbinedesign.

Hofele HGLE Mercedes GLE 2020

Hofele voorziet ook aangepaste bumpers, met daarin het nodige chroom verwerkt. Ook over de motorkap loopt een chromen strook, terwijl op een streep boven de diffusor het chroomwerk achteraan binnen de perken blijft.

Hofele HGLE Mercedes GLE 2020

Binnenin krijgt de Mercedes GLE een luxebehandeling: de achterbank telt voortaan nog maar plaats voor twee passagiers, en alles werd met nappaleder en alcantara overtrokken. De zetels zijn bovendien afgewerkt met een goudkleurig biesje, de koffervloer krijgt een houtafwerking in pianolak met aluminium accenten. Hofele laat tot slot weten dat de Ultimate HGLE-behandeling beschikbaar is op alle GLE-exemplaren.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités