Manhart probeert het ook eens met de Range Rover Velar

Manhart SV 600 Range Rover Velar 2020

De Duitse tuner Manhart specialiseert zich vooral in BMW’s, maar is eigenlijk van alle markten thuis. Dat bewezen onze oosterburen eerder al met de Audi RS Q8. Dat ze ook iets kunnen aanvangen met Land Rovers, bewijst deze Manhart SV 600.

Voor hun project begonnen de Duitsers van Manhart met de Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Die is op zich al van geen kleintje vervaard, met de bekende 5 liter grote V8 met compressor en 550 pk. Na de behandeling van Manhart komt het vermogen uit op 600 pk en 750 Nm. Aan de uitlaatlijn werd eveneens gesleuteld, al vermelden de Duitsers er wel bij dat die vooral voor “exportmarkten” bedoeld is. Lees: de uitlaat draagt de goedkeuring niet weg van de Duitse TÜV.

Manhart SV 600 Range Rover Velar 2020

Aan het chassis, de remmen of het interieur heeft Manhart niets veranderd. Wel kun je er op eenvoudig verzoek – en tegen betaling – je eigen stempel op drukken. Ten slotte zijn er nog imposante 23-duimsvelgen. De volledige Manhart SV 600-behandeling, inclusief uitlaat, kost 11.288 euro. Je krijgt er dan wel nog een speciale Manhart-striping voor je Velar bij. Kijk, zo sympatisch zijn ze dan weer wel, die Duitsers.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités