Delta4x4 bouwt je Tesla Model 3 om tot echte crossover

Delta4x4 Tesla Model 3

Als je je Tesla Model 3 als Dual Motor neemt, heeft hij vierwielaandrijving. Maar kan je er dan effectief ook mee offroad? Met deze ombouwkit van het Duitse Delta4x4 alvast een stukje makkelijker: die legt je Model 3 immers 35 millimeter hoger.

Audi bouwt zijn Allroads, Volvo zijn Cross Country’s en Ford sinds kort zijn Actives. En Tesla? Dat kan dankzij een Noorse klant voortaan een beroep doen op het Duitse Delta4x4 voor inspiratie. De Noor was het beu om met de onderkant van zijn Model 3 tegen de grond te schrapen op zijn oprit en in de winter.

Delta4x4, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het prepareren van offroadvoertuigen, werkte een verhogingsset uit voor de Noorse Model 3. De bodemvrijheid gaat met 35 millimeter de lucht in, terwijl er ook nog specifieke 18-duimsvelgen en offroadbanden onder de Tesla gemonteerd werden, die nog enkele millimeters aan de rijhoogte toevoegen.

De verhogingsset is vanaf nu voor alle Model 3-modellen te verkrijgen bij Delta4x4, al kun je bij de Duitsers ook terecht voor je Model X en voor ander vierwielaangedreven materiaal. Check bijvoorbeeld die Suzuki Jimny!

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités