ALD 2Life Lease: tweede leven voor leasewagens

ALD 2Life Lease tweedehands

Waar gaat een leasewagen naartoe op het einde van zijn leasingtermijn? Naar de volgende leaserijder, als het van leasingbedrijf ALD Automotive afhangt. Het bedrijf begint met een nieuwe formule om jonge tweedehandswagens op de leasingmarkt aan te bieden.

Onder de noemer “ALD 2Life Lease” wil leasingberijf ALD Automotive auto’s die op het einde van hun leasingtermijn gekomen zijn aanbieden als tweedehands-leasingwagens. De auto’s kunnen dan worden geleased aan een voordeliger tarief en zijn quasi meteen beschikbaar. Onderhoud, pechverhelping, zomerbanden en verzekering zitten ook hier in het leasingcontract inbegrepen, zegt ALD.

Het grootste deel van de auto’s die op het einde van hun leasingtermijn zijn, blijken nog steeds in erg goede staat, zo stelde het leasingbedrijf vast. ALD wil een selectie daarvan opnieuw aanbieden als leasingauto, met een contract voor minstens twaalf maanden en gemiddeld drie jaar. Wie er geen bezwaar tegen heeft dat de auto al eerder door iemand werd geleased, kan op die manier tegen een goedkoper tarief een grotere auto leasen. Het leasingbedrijf schat dat de tarieven zo’n 20 procent lager liggen. De auto’s zijn bovendien na gemiddeld vijftien dagen al beschikbaar voor een nieuwe leasingperiode.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Commentaires: 1 reactie

Tags

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
JL 17:23
Portrait de JL

Een "en passant" kunnen ze toch nog munt slaan uit diesels, die ze anders op de particuliere markt niet meer kwijt geraken.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités