Elektrische BMW iX3 lekt wereldwijde web op (2020)

BMW iX3 2020 elektrisch

BMW is al een hele tijd bezig aan een volledig elektrische versie van zijn X3. De productieversie daarvan is nu voor het eerst zichtbaar op enkele gelekte foto’s op Instagram.

Al in 2018 kregen we de conceptversie van de BMW iX3 te zien. Toen leerden we al dat die visueel nauw aanleunt bij de X3-modellen met klassieke verbrandingsmotor. Tegelijk kregen we ook te horen dat het voor de productieversie, die in China gebouwd zou worden, nog twee jaar wachten was.

Fast forward naar 2020 en BMW houdt voorlopig de lippen nog stijf op elkaar over de iX3. Dat neemt niet weg dat enkele onverlaten toch al enkele beelden lekten naar de sociale media. Of het echt om officiële foto’s of een goeie Photoshoppoging gaat, is niet helemaal duidelijk. Alleszins geven de beelden wel een goeie indruk van hoe de iX3 er uit zal zien.

De productie-iX3 zal weinig verschillen van het conceptmodel uit 2018: blauwe accenten op het koetswerk, aerodynamische velgen, en een radiatorrooster dat uit zijn functie ontheven wordt. Aanvankelijk werd de iX3 aangekondigd met een batterij van 70 kWh, een elektromotor van 270 pk en een rijbereik van 400 kilometer, later werd dat bijgesteld naar 74 kWh, 286 pk en 440 kilometer.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités