BMW lost info over nieuwe 4 Reeks

BMW 4 Reeks Coupé 2020

Als de Beiers de spanning opdrijven, dan weet je dat de officiële onthulling nabij is. Het opzichtige radiatorrooster heeft BMW nog netjes gecamoufleerd, over de topversie geven de Beiers al het een en ander prijs.

Dat de coupéversie de banden met de 3 Reeks Berline losser aanhaalt, is al een tijdje zo. De vorige generatie werd zelfs omgedoopt tot 4 Reeks, de huidige speelt meer de kaart van de visuele verschillen. De opvallendste verschillen – laat dat potsierlijke radiatorrooster nu maar gewoon zien, BMW – houden de Beiers nu nog netjes gecamoufleerd achter een psychedelische print.

Wel leren we al dat de nieuwe 4 Reeks aerodynamischer zal zijn, 57 millimeter lager en een 21 millimeter lager zwaartepunt krijgt. Voor nog meer dynamische verschillen met de Berline wordt het spoor achteraan 23 millimeter breder en neemt het negatieve camber op de voorwielen toe. De nodige koetswerkverstevigingen en chassisaanpassingen moeten die dynamische verschillen alleen maar doen toenemen.

BMW 4 Reeks Coupé 2020

Op het volledige motoraanbod is het nog even wachten tot de officiële voorstelling, maar voorlopig geeft BMW wel al mee dat de topversie de M440i xDrive wordt, in afwachting van de M4 uiteraard. Dat betekent dus vierwielaandrijving en een milde hybride zes-in-lijn van 374 pk, gekoppeld aan een achttrapsautomaat. De elektrische ondersteuning zorgt voor 11 pk extra. De BMW 4 Reeks Coupé is nu toe aan zijn finale testfase.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités