Alpine: twee nieuwe speciale reeksen voor de A110

Alpine A110 Légende GT Color Edition 2020

De Franse sportwagenconstructeur Alpine pakt uit met twee speciale reeksen voor zijn A110: de tot 400 stuks beperkte A110 Légende GT en de A110 Color Edition, die elk jaar een nieuwe koetswerkkleur krijgt.

De Légende is de comfortabele en luxueuze variant van de A110, de Légende GT doet daar nog een exclusief schepje bovenop. Er worden wereldwijd immers maar 400 exemplaren van gebouwd, in zilver, zwart en blauw. Gouden Alpine-opschriften en specifieke 18-duimsvelgen zijn de grootste weggevers die tonen dat het om een Légende GT gaat, net als de transparante led-achterlichten. Bruine stiksels, koolstofvezel en een genummerd plaatje zijn de weggevers in het interieur.

Alpine A110 Légende GT Color Edition 2020

Met de A110 Color Edition wil Alpine een jaarlijkse traditie lanceren van een speciale reeks die elk jaargang een nieuwe koetswerkkleur krijgt. De basis voor de Color Edition is de A110 S, die dit jaar de kleur Sunflower Yellow meekrijgt, een moderne versie van het legendarische Jaune Tournesol. We zien verder nog zwarte contrasterende accenten en details in koolstofvezel op het koetswerk. Binnenin is de rechtuitmarkering op het stuur uitgevoerd in het geel en verschijnt er ook hier een genummerd plaatje. Eind dit jaar gaat de kleur Sunflower Yellow uit productie en wordt ze vervangen door een nieuwe kleur.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Yannick 18:40
Portrait de Yannick

nog maar ééns bewezen dat GEEL dé sportwagen kleur is

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités