Officieel: Bugatti Chiron Noire, zwartkijker (2019)

Bugatti Chiron Noire Sportive 2019

De Bugatti Veyron zat niet om een speciale editie verlegen. Het ziet ernaar uit dat de Chiron niet onderdoet. De Bugatti Chiron Noire komt er zelfs in twee versies.

Aanleiding voor deze Chiron Noire is de La Voiture Noire van begin dit jaar. Die hyperexclusieve one-off trok de aandacht van heel wat gefortuneerde potentiële klanten. Om ook hen tevreden te stellen, pakt Bugatti nu uit met de Chiron Noire Élégance en Chiron Noire Sportive.

Kern van de zaak bij beide modellen is koolstofvezel. Het alomtegenwoordige goedje wordt glanzend afgewerkt in de Élégance, met een zilveren Bugatti-logo op het radiatorrooster, zwarte remklauwen achter de nieuwe velgen, een contrasterende C-lijn op de flanken, een zwart interieur en de nodige “Noire”-opschriften. De Sportive geeft zijn koolstofvezel een matzwarte afwerking, inclusief velgen, C-lijn en radiatorrooster. Ook de uitlaten zijn zwart, en in het interieur trekt Bugatti nog een blik zwarte verf extra open.

Bugatti Chiron Noire Elegance 2019

Prijskaartje? 3 miljoen euro zonder btw. De oplage is bovendien beperkt tot twintig exemplaren. Maar er is goed nieuws voor wie zit te wachten op zijn Bugatti Chiron Sport: voor een luttele 100.000 euro past Bugatti je bestelling aan naar een Chiron Noire.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités