Aston Martin DBX toont interieur en krijgt prijskaartje

Aston Martin DBX interieur

Op 20 november gaat het doek finaal van Aston Martins eerste SUV. Tegen dan hebben we dankzij de vele plaagplaatjes de DBX al vanuit alle hoeken gezien. Nu tonen de Britten immers ook het interieur.

Na details over de motor, het silhouet en de accessoires lijkt er niet zoveel meer geheim te blijven. De prijs? Daar komen we meteen toe. Want eerst is er nog het interieur: Aston Martin heeft er immers heel wat ontwikkelingswerk in gestoken.

Zo hebben de Britten geprobeerd om de binnenruimte zoveel mogelijk te optimaliseren. Inclusief rijpositie, waar maar liefst meer dan een half jaar werk in gekropen is. Verder kiest Aston voor een relatief stevig dashboard (waar we nog niet alle details van te zien krijgen) en een luxueuze aankleding van leder, hout en alcantara. Een glazen dak moet voor voldoende licht zorgen.

De Aston Martin DBX wordt officieel voorgesteld op 20 november, maar de Britten geven wel al prijzen vrij. In thuismarkt Groot-Brittannië kost hij 158.000 pond, in Duitsland 193.500 euro. Onze prijzen volgen later, maar reken ook maar op een beginfactuur van zowat 200.000 euro.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités