Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Nissan Juke (2019)

Nissan Juke prijs 2019

Je was voor of tegen, maar hij liet niemand onbewogen, die Nissan Juke. De Japanner is nu aan zijn tweede generatie toe. Wat die nieuwe Juke moet gaan kosten?

De motorkeuze maakt Nissan alleszins gemakkelijk: de nieuwe Juke komt er alleen maar met een 1.0 DIG-T driecilinder turbobenzine van 117 pk. Hoe die rijdt, dat zocht collega Yves uit in onze eerste kennismaking. Standaard is hij gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak, voor 2.000 euro extra monteert Nissan een versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven verzetten.

Nissan Juke prijs 2019

Uitvoeringen

Starten doe je in de uitvoering Visia (vanaf 20.990 euro). Dan is je Juke onder meer voorzien van manuele airco, Bluetooth, digitale radio, cruise control, voetganger- en fietserherkenning, rijstrookhulp en led-koplampen. De uitvoering Acenta (21.990 euro) voegt 17-duimsvelgen, een centraal touchscreen van 8 duim, Apple CarPlay en Android Auto toe.

N-Connecta (23.990 euro) verzorgt de aankleding iets meer, en doet er automatische airco, parkeersensoren achteraan en een regensensor bovenop. N-Design (25.190 euro) gaat voor een eigen aankleding, TomTom-navigatie en parkeersensoren vooraan. De topuitvoering Tekna (25.990) doet er tot slot nog een adaptieve cruise control, dodehoekwaarschuwing, het semi-autonome ProPilot-systeem, een 360-gradencamera en zetelverwarming bovenop. De optielijst is zoals steeds bij Japanse merken beperkt tot metaallak en enkele optiepakketten die afhangen van de uitvoering.

Nissan Juke prijs 2019

Concurrentie

De Nissan heeft in zijn segment de concurrenten natuurlijk voor het oprapen. Met zijn vanafprijs blijft de nieuwe Juke zowat 2.000 euro onder de prijs van de iets grotere Toyota C-HR, en zowat 3.000 onder die van de Volkswagen T-Roc. De nieuwe Renault Captur en Peugeot 2008 moeten hun prijs nog krijgen, terwijl de eveneens iets grotere Dacia Duster comfortabel onder de 20.000 euro blijft. Al krijg je daar natuurlijk wel een veel beperktere uitrusting voor in de plaats.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités